Hoe ziet het personal training traject eruit?


Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek gaan we kijken naar jouw wensen, wat wil je veranderen en waarom?  Wat maakt het belangrijk en wat zijn de obstakels?
Vervolgens gaan we kijken of ik je daarbij zou kunnen helpen.                                                                                      

Zonder een goed intakegesprek kan ik niet weten wat wel of niet werkt. Ik maak een plan wat je vervolgens niet kunt volhouden, dat is geen coaching maar een afvalrace.

 

‘’Een optimaal plan dat je niet kunt volhouden, is geen optimaal plan.’’

 

De training

Elke training duurt 60 minuten, hierin gaan we fysiek aan de slag met oefeningen die het best aansluiten bij jouw traject. De trainingen zijn divers er is een balans tussen inspanning, plezier en resultaat.

 

 

Leefstijlcoaching

Leefstijl is de verzamelterm voor al het gedrag dat invloed heeft op je gezondheid. De meeste mensen trainen 2 uur per week, dan blijft er nog 166 uur over in de week.
Wat doe je in die overige uren? Die uren zijn bepalend voor het verhogen van je succes.

 

Je leert hoe je kunt omgaan met verleidingen. Een omgeving die overeten, beweegarmoede en een slaapschuld uitlokt vormt hierin de grootste uitdaging.

 

Hoe kijk je anders naar voeding, een dieetmindset maakt namelijk inbreuk op je autonomie. Niet continu je calorieën tellen en eten zonder schuldgevoel. Zodat je niet meer aan het diëten bent, maar aan het leven! 
Dit kan een moeilijke opgave zijn. Gelukkig bestaan er manieren om te veranderen, zonder dat je je heel beperkt hoeft te voelen. 

 

 

Coaching

Je wordt gecoacht om de ongewenste gewoontes om te buigen in gewenste gewoontes voor gedragsverandering.

Om jou te ondersteunen bij het verhogen van je succes, hebben we contact buiten de trainingsmomenten om. Dit kan via e-mail, WhatsApp en telefoon.

 

Voeding

Voeding is bij de meeste doelstellingen een belangrijk aspect. Daarom wordt er veel aandacht aan voeding besteed tijdens het traject.
Voeding heeft een sterke relatie met gedrag en leefstijl. Hier komt veel meer bij kijken dan het opvolgen van voedingsadvies. Om je voedingspatroon te veranderen, zul jij als persoon moeten veranderen. 

 

Je krijgt een gepersonaliseerde voedingsapp die aansluit bij jouw behoeftes en doelstelling(en).

 

Volhouden

Om vol te houden is het belangrijk dat de nieuwe gewoontes geen inspanning meer kosten. Iedereen kan starten, maar volhouden is waar het om het gaat!

 

 

Contact

Heb je vragen of interesse in een van mijn diensten? Neem dan via het onderstaande formulier contact met me op. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen, controleer dan eerst je spambox.