Trainers


Pascal Prinsen

 

Mijn naam is Pascal Prinsen en ik ben personal trainer en eigenaar van Alpha Athletics.  Mijn missie is om de maximale potentie van een individu te ontwikkelen. 

In een ver verleden was ik als tiener veel te licht om bij Defensie te mogen werken. Toen besloot ik om aan krachttraining te gaan doen, hierin heb ik veel fouten gemaakt en daarvan heel veel geleerd, fouten die jij niet hoeft te maken.

Een paar jaar geleden begon ik steeds meer te twijfelen aan de fitness industrie. Ik ben er achter gekomen dat de juiste kennis schaars is. Hierdoor ben ik de literatuur  ingedoken om feiten van fabels te kunnen onderscheiden en om te kunnen onderbouwen waarom iets (waarschijnlijk) wel of niet werkt.

Na 9 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als militair bij Defensie heb ik besloten mij volledig op training en coaching te gaan richten.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd besteed aan het opdoen van kennis en ervaring. Door het volgen van wetenschappelijk gefundeerde opleidingen (Bayesian Bodybuildingen Chivo)  heb ik de juiste kennis om de fysieke en mentale kwaliteiten van mijn cliënten te vergroten. Dit doe ik niet alleen door de lichaam samenstelling te verbeteren maar ook de gezondheid, sportprestaties en de (verstoorde) relatie met voeding en lichaamsbeeld positief te veranderen.

 

Mijn eigen transformatie: (2013 vs 2018)   

Opleidingen:

  • Chivo Personal Trainer
  • Chivo Functioneel Voeden
  • Chivo Healthcoach
  • Bayesian Personal Trainer
  • Fit!Vak A 
  • Fit!Vak B 
  • Sportvoeding

 

 

Lianne Vogel

Anderen helpen groeien, dát is wat mij drijft. Mijn naam is Lianne Vogel en vanaf jonge leeftijd is sport een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Het leerde me om te focussen, om niet op te geven als het moeilijk wordt en om voor 200% mijn dromen achterna te gaan. Op mijn 6e begon ik als klein meisje met judo en tijdens de jaren die volgden trainde ik intensief voor nationale en internationale wedstrijden. Toen ik 17 was haalde ik mijn zwarte band en ging ik aan de slag als coach bij wedstrijden om de jongere judoka’s te supporten in hun eigen sportreis. Ook ben ik sinds 2018 werkzaam als fitnessinstructrice in de sportschool en geef ik sinds 2022 judoles. 

 

Naast mijn praktische sportervaring ontwikkelde ik me verder op theoretisch vlak. Ik realiseerde me dat om je goed te voelen, er naast voldoende beweging zoveel meer bij komt kijken. Mijn interesse voor mentale en fysieke gezondheid leidde me naar de bachelor psychobiologie en een master in de gezondheidswetenschappen. Tijdens deze periode volgde ik een minor over de psychologie van eetgedrag en deed ik onderzoek in verschillende zorginstellingen. Daarnaast volg ik een wetenschappelijk onderbouwde personal training opleiding om anderen nog beter te kunnen begeleiden. 

 

Anderen bijstaan en helpen naar hun allerbeste versie van zichzelf, dát is waar ik energie van krijg. Gezondheid is een persoonlijk proces, maar wel 1 dat prioriteit verdient, want wat is het fijn om je fit te voelen! Zo heb ik zelf ook 3 maanden met Pascal als personal trainer gewerkt aan mijn eigen doelstellingen. Met mij aan je zij gaan we samen op zoek naar jouw maximale potentie, want wie je ook bent en waar je ook staat in jouw gezondheidsreis, er is altijd ruimte om te groeien! 

 

Opleidingen:

  • Bachelor Psychobiologie 
  • Master Management, Policy Analysis, and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences (in opleiding) 
  • Henselmans Personal Training (in opleiding)