Veel gestelde vragen

Voor wie is personal training nu eigenlijk?

Personal training is voor iedereen, ongeacht je doel, lichaamsbouw of niveau. En wie wil er nou geen stok achter de deur?

Wat zijn jullie openingstijden?

We werken op afspraak, de openingstijden verschillen dus. Vaak beginnen we om 06:00 of 07:00 uur en sluiten rond 21:00. In het weekend gaan we eerder dicht

Is Alpha Athletics bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja we zitten op loopafstand van metrostation Coolhaven en Dijkzigt

Kan ik douchen op locatie?

Ja er is een douche met kleedkamer aanwezig.

Zijn er kluisjes?

Er zijn kluisjes aanwezig.

Is een proefles mogelijk?

Jazeker, die bieden wij vrijblijvend aan. Kom langs en probeer het! Neem daarvoor contact met ons op.

Tot snel!

Kan ik ook maar 1x per week komen sporten

Ja, het is mogelijk om 1x per week te sporten met een personal trainer, maar wij raden om wel vaker te trainen of iets te doen wat je hartslag verhoogd. Je kunt met behulp van een trainingsprogramma zelf in de sportschool trainen (niet in de onze studio) of meedoen met de small group trainingen.

Is het mogelijk om met iemand samen te sporten?

Zeker weten! Sporten is goed voor je en dit samen doen is zelfs leuker! Je krijgt daarom ook korting wanneer je samen met iemand bij ons traint!

Kan ik bij Alpha Athletics trainen zonder begeleiding?

Nee dat kan niet, je kunt alleen trainen onder begeleiding van een personal trainer. Wil je toch graag zelf sporten, dan is ons online coachings traject wellicht iets voor jou. 

Kan ik sporten op een vast tijdstip?

Je kan met personal training een vast tijdstip kiezen, dit gaat wel altijd in overleg met de trainer. Met small group trainingen kan je geen vast tijdstip kiezen, maar dat gaat altijd in overleg.

Kan ik ook eenmalig trainen?

Ja je kunt eenmalig trainen onder begeleiding van een personal trainer, neem daarvoor contract met ons op. Let wel, met eenmaal training, maak je geen duurzame progressie, maar het is vaak wel handig om je eigen techniek te laten screenen door een trainer.

Krijg ik een voedingsschema?

Ja als dat aansluit bij jouw doelstellingen en behoefte kan dat. Dan doen we middels een voedingsapp.

Kan ik alleen voedingsadvies krijgen?

Ja dat kan, neem daarvoor contact met ons op.

Ik heb een blessure, kan ik dan komen sporten?

Personal training wordt afgestemd op jouw belastbaarheid en niveau. Er kan dus op ieder niveau gestart worden, waarbij progressief en veilig gewerkt wordt naar een hoger niveau.

Ik vind sporten niet leuk, ik ben niet fit en voel me onzeker. Past personal training dan bij me?

We hebben ervaring met het begeleiden van mensen die nog nooit in de sportschool geweest zijn, we proberen elke training uitdaging aan te bieden.

Ik heb het op dit moment erg druk en kan niet alles geven tijdens het personal trainingstraject. Kan ik dan beter op een ander moment beginnen?

Personal training is hier juist geschikt voor, om jouw drukke leven een betere balans te geven. We zullen samen met jou kijken hoe we jouw waardevolle tijd het beste kunnen indelen, zodat jij zelf productiever wordt.