Personal Training voor ondernemers in Rotterdam

Alpha Athletics biedt jou als ondernemer PT op maat met flexibele tijden en is fiscaal aantrekkelijk.

Het probleem van veel ondernemers

Je bent als ondernemer druk met het runnen van je bedrijf, daarnaast heb je nog een privéleven. Je ervaart meer stress dan gemiddeld en dan moet je ook nog eens aan je gezondheid denken.

Door alle drukte slaap je minder dan je zou willen. Dit merk je in het dagelijks leven. Je voelt je wel eens vermoeid en je hebt last van dipjes. Je energieniveau wordt langzaamaan minder. Je bent niet de enige, veel ondernemers hebben hun eigen gezondheid niet als prioriteit.

Je realiseert je dat sporten je fysiek en mentaal fitter zal maken, maar waar moet je beginnen? Het is niet moeilijk om je beter te voelen. Vaak lukt het niet om gezond gedrag vol te houden of maak je er geen tijd voor vrij.

 

Het probleem is vaak dat je prioriteit bij je bedrijf en/of je gezinsleven zit, wat natuurlijk top is. Maar dit gaat ten koste van jouw gezondheid. Daarnaast is er ook niemand die je vertelt wat je moet doen in de sportschool, waardoor je maar wat gaat doen en dat past niet bij jou als ondernemer. Je bent gewend resultaat te zien. Je mist de kennis en een stok achter de deur.

 

Jij hebt de discipline, wij de kennis.

Jij als ondernemer hebt al discipline en doorzettingsvermogen, dat maakt jouw bedrijf zo succesvol. Wij hebben de kennis om jouw leven gezonder te maken.

Samen zullen we ervoor zorgen dat jij je doelstellingen gaat halen.

Wij zorgen ervoor dat het sporten onderdeel wordt van je routine. Mocht het nodig zijn dan helpen we met het verbeteren van je leefstijl factoren, zoals stress, voeding en slaap. Hierdoor zal je meer energie hebben, wat ook ten goede komt voor je bedrijf. Jouw rendement gaat omhoog.

Fiscaal aantrekkelijk

Daarnaast is Personal Training voor ondernemers ook nog eens fiscaal aftrekbaar, wat het natuurlijk extra interessant maakt. Jij moet toch ook een maximale vitaliteit hebben voor een vitaal bedrijf?

 

Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier hieronder in te vullen wat we kunnen doen voor jou (en je bedrijf).


De kosten zijn vanaf 65 euro per sessie, afhankelijk van het gekozen traject

Het is mogelijk om in termijnen te betalen, neem contact op voor de mogelijkheden.


Contact

Heb je vragen of interesse in een van mijn diensten? Neem dan via het onderstaande formulier contact met me op. Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen, controleer dan eerst je spambox.